Forumi i Cokollata.comForumi CokollataMbi këtë forum Vërejtjet dhe Sugjerimet Tuaja Verejtje
Faqe: [1]   Shko Poshte
Printo
Autor Teme: Verejtje  (Lexuar 1167 here)
Korcarja
PuCiNeLi
Stafi Drejtues
Cokollatist/e

Vleresimi: 173
Jo Ne Linje Jo Ne Linje

Gjinia: Femer
Postime: 15208

Love Me Love Me Not

Shiko Profilin
« : Qershor 15, 2009, 03:11:26 PD »

Te nderuar antare te cokollates!!!

Dua tju terheq vemendjen per dicka qe po shoh perdite e me shume prezente ne kete forum , postime jashte temes, sot shoh ne kosh shume postime te fshira nga adminet perkates
mundohuni ti permbaheni temes ashtu si ajo eshte , tema te lira ka boll keshtu qe nuk eshte nevoja cdo teme ta ktheni pyetje pergjigje  psh flisni me imazhe --eshte mese e qarte perdor imazhe nuk ke pse i shoqeron me fjale , po ashtu tema deshira e momentit ---postimet qe fshiva nga koshi ishin te gjitha pyetje pergjigje cdo teme e hapur ka nje qellim , nje titull, permbajuni asaj cfare kerkon tema 

Duke shpresuar se do kem mirekuptimin tuaj ju uroj argetim te kendshem  ''thnx'' ''hi''
Identifikuar

Linda per Vete
Jetova per Ty
Plagosa shpirtin te sherova Ty
Harrova veten te kujtova Ty
Linda per vete dhe do vdes per Ty !!!!!!!!!!!!!!
eraldo84
Vip
Cokollatist/e

Vleresimi: 77
Jo Ne Linje Jo Ne Linje

Gjinia: Mashkull
Postime: 7170

historia bardhe e zeze tashme eshte ai <3 ADP <3

eraldokokici84@gmail.com
Shiko Profilin WWW Email
« Pergjigju #1 : Qershor 21, 2009, 06:00:39 MD »

kete postim,po e shkruaj po ketu,per te mos renduar me shume forumin

keto fjale qe do te them ne vazhdim,nuk jane per te bere polemika,por te marre nje pergjigje,nga antaret e nderuar (moderuesit)

kam vene re muajt javet dhe ditet e kaluar,qe disa nga postimet e mia vijne te hequra,ose te fshira.
deshiroj shume te dije motivin dhe arsyen per kete gje ''unsure'',qe te them te drejten me jap shume bezdi,dhe me ben te ndiehem jo mire ''cry''.po e them dhe njehere,nuk e them per polemike,per kundrazi,po e shkruaj me qetesin me te madhe .nese dikush me jep 1 pergjigje,e mirepres si ne privat dhe publikisht.faleminderit ''ho''
Identifikuar
Korcarja
PuCiNeLi
Stafi Drejtues
Cokollatist/e

Vleresimi: 173
Jo Ne Linje Jo Ne Linje

Gjinia: Femer
Postime: 15208

Love Me Love Me Not

Shiko Profilin
« Pergjigju #2 : Qershor 27, 2009, 05:03:09 MD »

eri te fshira jane gjithe postimet qe jane jashte teme  sepse arsye tjeter nuk ka pse te fshihen postimet e tua apo te ndonje antari tjeter shume nga ato postime i kam fshire dhe une vete ,kur kam pare qe kane qene komplet out temes , po ashtu kete po e them jo vetem per ty por per te gjithe tek tema Si ndjeheni ne keto momente , shumica bejne nje smile dmth nje imazh , te gjitha keto jane fshire per te vetmen arsye sepse per te folur me imazhe eshte vetem tema flisni me imazhe dhe kur pyetet si ndjeheni duhet te thoni mire keq, etj etj ate cka ndjeni ajo qe vihet re ne kete forum eshte se atje ku duhet te flisni me imazhe vendosni fjale dhe atje ku duhet te shkruani vendosni vetem imazhe ,,,,,,prandaj dhe postimet fshihen pra dua te them se ndjekim kete ecuri pune pa pare se kush eshte , shpesh dhe ne vete qe fshime bejme gabime dhe duke na rrembyer euforia apo gazi  i momentit i bejme temat corap por kur e shohim i fshime dhe postimet tona (dmth te stafit) besoj se u sqarove eri  ''ho'' ''ho'' ''ho''
Identifikuar

Linda per Vete
Jetova per Ty
Plagosa shpirtin te sherova Ty
Harrova veten te kujtova Ty
Linda per vete dhe do vdes per Ty !!!!!!!!!!!!!!
eraldo84
Vip
Cokollatist/e

Vleresimi: 77
Jo Ne Linje Jo Ne Linje

Gjinia: Mashkull
Postime: 7170

historia bardhe e zeze tashme eshte ai <3 ADP <3

eraldokokici84@gmail.com
Shiko Profilin WWW Email
« Pergjigju #3 : Janar 22, 2010, 08:37:25 MD »

kam nje sygjerim se sa verejtje. une ne kete forum avash avash po bej 1 vit e gjysem, dhe te them te drejten faqa kryesore e forumit eshte po ajo. nuk mund te modifikohet apo te vihet ndonje faqe tjeter, se te them te drejten nuk me para perlqen dhe shume :/. me mirekuptim eraldo84 ''smile''
Identifikuar
Faqe: [1]   Shko Lart
Printo
Shko te: